Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το strategy Circle Empires

*
Οι Iceberg Interactive και Luminous ανακοίνωσαν ένα καινούργιο real-time strategy game για PC με το όνομα Circle Empires. Το παιχνίδι πρωτοεμφανίστηκε σαν ένα indie demo στο Game Jolt και τα downloads του ξεπέρασαν τα 150,000. Πλέον ο τίτλος είναι έτοιμος για την επίσημη κυκλοφορία του τον Αύγουστο του 2018, με τους παίκτες να διοικούν ένα μικρό βασίλειο που πρέπει να επεκτείνουν  κατακτώντας εχθρικά εδάφη σε έναν κόσμο που είναι διαφορετικός κάθε φορά που ξεκινάει το παιχνίδι. Το Circle Empires περιέχει γρήγορο real-time strategic gameplay με επικού μεγέθους μάχες, XP και level-up system, αυτόματα δημιουργημένους μοναδικούς κόσμους με χλωρίδα και πανίδα, περισσότερα από 150 διαφορετικά πλάσματα – κτήρια – αναλώσιμες ύλες και 12 bosses.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*